Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/tanit-tanzer.com/web/bloc/wp-includes/plugin.php on line 571 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/tanit-tanzer.com/web/bloc/wp-includes/plugin.php on line 571 Acompanyar « Tanit Tänzer Domínguez

Acompanyar

A  la Frida

 

Avui recordo el teu naixement.

Espero notícies de la teva inminent arribada mentre et cuso un regal de benvinguda. Fils i agulles entre les meves mans, lentes i laborioses, com si es preparessin per rebre’t amb delicadesa.

Alguns fils i hores després, sento la veu de la teva mare (la meva germana) i de fons, el teu plor, intens i ple de vida, que inunda tot el meu ésser. Les vostres veus ressonen en mi i les llàgrimes es desborden, alegrement, en plenitud, recorrent cos i ànima.

I malgrat no ens coneixem, sento que un fil, invisible i profund, ens recorre i ens uneix, donant sentit a la vida. Un fil fort com el que t’ha unit a la teva mare durant nou mesos i que ara continuarà enfortint-se, flexible, per descobrir un nou món en companyia, sense perdre la calidesa del ventre matern que et va acollir en els primers temps de la teva existència.

Neixes lentament, amb respecte pel teu ritme i desig d’arribar al món, mentre les meves mans, que remenen fils, senten una emoció profunda que em fa pensar com acompanyar els processos de vida amb amor i respecte. La teva existència m’acompanya per fer possible el meu desig.

 

IMG_8509

La meva germana Maria i la seva filla Frida, en el seu cinquè dia de vida juntes

 

Estimada Maria, gràcies per acompanyar la Frida amb amor i respecte i per compartir els fils dels vostres processos de vida amb mi.

Estimada Frida, espero saber acompanyar-te en el teu procés, únic i meravellós, de vida. Avui recordo el teu naixement i l’emoció que va sentir el meu ésser retorna en forma d’agraïment a la vida per donar-me l’oportunitat de créixer juntes.

Especialment agraïda a totes les persones que m’inspiren i animen a seguir recorrent nous camins de relació amb la infància. Gràcies a les paraules, sentides fa uns dies,  de la psicòloga Verónica Antón sobre l’acompanyament emocional dels infants que encara ressonen en mi.

 

***

A Frida

 

Hoy recuerdo tu nacimiento.

Espero noticias de tu inminente llegada mientras coso un regalo de bienvenida. Hilos y agujas entre mis manos, lentas y laboriosas, como si se prepararan para recibirte con delicadeza.

Algunos hilos y horas después, oigo la voz de tu madre (mi hermana) y de fondo, tu llanto, intenso y rebosante de vida, que inunda todo mi ser. Vuestras voces resuenan en mí y las lágrimas se desbordan, alegremente, en plenitud, recorriendo cuerpo y alma.

Y a pesar de no conocernos, siento que un hilo, invisible y profundo, nos recorre y nos une, dando sentido a la vida. Un hilo fuerte como el que te ha unido a tu madre durante nueve meses y que ahora, continuará enforteciéndose, flexible, para descubrir un nuevo mundo en compañía, sin perder la calidez del vientre materno que te cobijó en los primeros tiempos de tu existencia.

Naces lentamente, con respeto por tu propio ritmo y deseo de llegar al mundo, mientras mis manos, que remueven hilos,  sienten una emoción profunda que me hace pensar como acompañar los procesos de vida con amor y respeto. Tu existencia me acompaña para hacer posible mi deseo.

 

Querida María, gracias por acompañar a Frida con amor y respeto y por compartir los hilos de vuestros procesos de vida conmigo.

Querida Frida, espero saber acompañarte en tu proceso, único y maravilloso, de vida. Hoy recuerdo tu nacimiento y la emoción que sintió mi ser vuelve en forma de agradecimiento a la vida por darme la oportunidad de crecer juntas.

Especialmente agradecida a todas las personas que me inspiran y animan a seguir recorriendo nuevos caminos de relación con la infancia. Gracias a las palabras de la psicóloga Verónica Antón, escuchadas recientemente, sobre el acompañamiento emocional de los niños y niñas que todavía resuenan en mí.

2 comments to Acompanyar

Enviar comentari

  

  

  


*

pots fer servir aquests HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>